Elintarvikealan perusteet : työtieto ja ohjeet
Elintarvikealan perusteet : työtieto ja ohjeet
Kirja sisältää elintarviketeknologian, maidonjalostus-, liha- ja leipomoalan työohjeet sekä elintarvikkeiden valmistukseen tarvittavan tietopuolisen asian. Oppikirja.
Book info |
|
| Contributors | , Välimäki, Aho, Johanna, Keijonen, Anu, Makkonen, Pirjo, Puurunen, Päivi, Saarinen, Janiika, Schwartz, Riitta, Suominen, Markku, Tarvainen, Jukka, |
| Language | fin |
| Publication info | Helsinki Celia 2012 (Helsinki Celia 2012) |
| Physical description | DaisyTrio 2.02 |
| Level of education | Ammatillinen oppilaitos |
| Original publication info | Helsinki, Opetushallitus 2009. 284 s.. 978-952-13-4240-0. |
| Keywords | elintarvikeala ruoanvalmistus ruokaohjeet |