Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Namibialainen keittokirja

Namibialainen keittokirja

Sisältää myös Mikko Hallamaan, Kirsti Tanskasen ja Liisa Vähätalon artikkelit.Teos johdattaa namibialaiseen ruokakulttuuriin ja tarjoilee täyden kattauksen erilaisia reseptejä niin juhlaan kuin arkeen. Liha- ja kalaruokien lisäksi mukana joukko kasvislisukkeita sekä sieniruokia.

Log in

Book info

Author Kuusipalo, Heli.
Contributors

Hallamaa, Mikko,

Tanskanen, Kirsti,

Vähätalo, Liisa,

Language fin
Publication info Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011)
Physical description elektroninen kirja Daisy 2.02 (2,71 Mt)
Original publication info [Helsinki], Suomi-Namibia-seura 2004. 2. p. 71 s., kuv.. 952-99380-0-4.
Keywords Afrikka Namibia ruoanvalmistus ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne
Information about cookies used on this website
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Cookies are small files that a web page sends to the user’s browser. Celia’s websites along with Celianet use cookies. Read more about privacy and cookies in Celia.

Necessary cookies

We use cookies to enable basic functionalities of our websites. These include e.g. logging in and saving personalised settings. Singular users cannot be identified by cookies.

3rd Party Cookies

We use Matomo Analytics to measure activity in different parts of the website. Cookies are employed in composing reports on how and how much our websites are used. Single users cannot be identified from these reports.

Our customer service chat uses cookies to identify sessions. Cookies together with device information are used by the chat software to identify one user from the next in order to enable functionality and service.

The videos on the site are embedded from YouTube. By opening the video, you accept YouTube's Terms of Use (youtube.com).