Ruokakulttuuri islamin maissa
Ruokakulttuuri islamin maissa
Teos esittelee kattavasti islamin maiden monipuolista ruokakulttuuria ja sen historiaa Lähi-idässä ja muissa islamin vaikutuspiiriin kuuluvilla alueilla 500-luvulta nykypäivään. Mukana houkuttelevia reseptejä Marokosta Kiinaan sekä alkupaloista jälkiruokiin ja juomiin.
Book info |
|
| Author | Hallenberg, Helena. |
| Reader | Etto Jussi |
| Contributors | Perho, Irmeli, |
| Language | fin |
| Duration | 20 h 42 min |
| Publication info | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011) |
| Physical description | äänikirja Daisy 2.02 (20 h 42 min) |
| Notifications | Vuoden tiedekirja -palkinto 2010. |
| Original publication info | Helsinki, Gaudeamus Helsinki University Press 2010. 479 s., kuv. 978-952-495-165-4. |
| Keywords | islamilainen kulttuuri juomatavat muslimit nautintoaineet ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne |