Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Löytöretki Intian keittiöihin

Löytöretki Intian keittiöihin

Makumatka Intian kiehtovan monipuoliseen keittiöön ja kirjoituksia maan ruokakulttuurin ominaispiirteistä. Yli 170 aitoa reseptiä maan eri alueilta sekä sanasto ruoka-aineista ja keittiövälineistä.

Log in

Book info

Author Wickramasinghe, Priya.
Reader Finne Arja
Contributors

El Abbassi, Anna, suom,

Maljanen, Hanne, suom,

Ruhkala, Nina, suom,

Selva Rajah, Carol,

Language fin
Original The food of India
Duration 9 h 44 min
Publication info Helsinki Celia 2010 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2010)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (9 h 44 min)
Original publication info Königswinter, Ullmann 2009. 296 s. 978-3-8331-3693-1.
Keywords keittokirjat ruoanvalmistus ruokakulttuuri Intia ruokaohjeet
Information about cookies used on this website
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Cookies are small files that a web page sends to the user’s browser. Celia’s websites along with Celianet use cookies. Read more about privacy and cookies in Celia.

Necessary cookies

We use cookies to enable basic functionalities of our websites. These include e.g. logging in and saving personalised settings. Singular users cannot be identified by cookies.

3rd Party Cookies

We use Matomo Analytics to measure activity in different parts of the website. Cookies are employed in composing reports on how and how much our websites are used. Single users cannot be identified from these reports.

Our customer service chat uses cookies to identify sessions. Cookies together with device information are used by the chat software to identify one user from the next in order to enable functionality and service.

The videos on the site are embedded from YouTube. By opening the video, you accept YouTube's Terms of Use (youtube.com).