Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Kahdeksan kuplan Suomi : yhteiskunnan muutosten syvät tarinat

Kahdeksan kuplan Suomi : yhteiskunnan muutosten syvät tarinat

Mitä on yritysjohtajan onni täyden kalenterin puristuksessa, ja mitä sairaanhoitaja jännittää vuorolistojensa äärellä? Miltä näyttää Suomi paperitehtaan piipun juurelta? Millaista on maahanmuuttajana pyörittää pizzeriaa savolaisella kylänraitilla, ja vieläkö kaikuu yhteiskunnan kutsu Kainuun korvessa? Suomalaiset ovat astuneet 2000-luvulla uuteen, entistä kovempaan maailmaan. Markkinoiden avautuminen ja uudet teknologiat luovat uusia mahdollisuuksia mutta lisäävät myös painetta: vaatimukset ovat kasvaneet, ja muutos murentaa vanhoja elämäntapoja ja identiteettejä. Kahdeksan kuplan Suomi kuvaa talouden murrosten silmässä elävien ihmisten kokemuksia itsestään ja yhteiskunnasta: sitä, mitä he odottavat itseltään ja toisiltaan. Se kertoo myös tahdosta ja tunteista, jotka sitovat ihmisiä yhteen. Millaista tarinaa suomalaiset kertovat itsestään, ja millaisia tunteita tarinaan liittyy? Kuulemmeko ja ymmärrämmekö toistemme tarinoita?

Log in

Book info

Author Kantola, Anu, kirjoittaja.
Reader Saksman, Anna
Language fin
Duration 9 h 27 min
Publication info Helsinki Gaudeamus 2022 (Helsinki Book Garden 2022)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (9 h 27 min)
Notifications Vertaisarvioitu.Teos liittyy tutkimusprojektiin Kansalaisuuden kuilut ja kuplat / Tackling biases and bubbles in participation (BIBU).Yhteistuotanto kustantajan kanssa.
Publication info [Helsinki], Gaudeamus [2022]. 335 s. 978-952-345-159-9.
Keywords ammattiryhmät eriarvoisuus hyvinvointivaltio käsitykset rakennemuutos sosiaalinen kerrostuneisuus sosioekonominen asema Suomi työelämä yhteiskunnallinen muutos yhteiskunta yhteiskuntakehitys yhteiskuntaluokat