Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Oppikirja.
Book info |
|
| Author | Välikylä, Tapio, kirjoittaja. |
| Reader | Koneääni Elina |
| Language | fin |
| Duration | 4 h 5 min |
| Publication info | Helsinki Celia 2021 (Helsinki Celia 2021) |
| Physical description | DaisyTrio 2.02 (4 h 5 min) |
| Level of education | Korkeakoulu |
| Original publication info | Pori, Ympäristökustannus Oy 2021. 23. painos 71 s. 978-952-9637-66-9. |
| Keywords | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikkeet hygienia |