Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Rautasusi

Rautasusi

Juva inhoaa verenlukijoita. Heitä ylistetään kyvyistään, mutta he ovat vain huijareita, käyttävät hyväkseen ihmisten pelkoja saadakseen itselleen rahaa ja valtaa. Juva tietää tämän varsin hyvin, koska hän on syntynyt verenlukijoiden sukuun. Hän ei kuitenkaan aio koskaan tulla yhdeksi heistä. Kun Juvan perhettä uhkaavat vardarit, kammottavat olennot jotka eivät vanhene, hän sotkeutuu mukaan kamppailuun verenlukijoiden perinnöstä: synkästä salaisuudesta, joka kerran mullisti koko maailman – ja saattaa tehdä niin uudestaan.Selviytyäkseen Juvan on kohdattava lapsuusmuistonsa, jonka hän on yrittänyt unohtaa: sen kerran kun hän näki paholaisen. Rautasusi on vangitseva pohjoinen mysteeri verestä, halusta ja riippuvuudesta. Se aloittaa itsenäisen Vardari-trilogian, joka sijoittuu samaan fantasiauniversumiin kuin palkintoja ja kansainvälistä ylistystä kahminut Korpinkehät- sarja.

Log in

Book info

Author Pettersen, Siri, kirjoittaja.
Reader Heikkinen, Mirjami
Language fin
Duration 17 h 38 min
Publication info Helsinki Jalava 2021 (Helsinki Silencio 2021)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (17 h 38 min)
Notifications Trilogian ensimmäinen osa.Itsenäistä jatkoa Korpinkehät-sarjalle ja sen viimeiselle osalle Mätä.Yhteistuotanto kustantajan kanssa.
Publication info Helsinki, Jalava [2021]. 486 s. 978-951-887-612-3.
Keywords fantasiakirjallisuus jännityskirjallisuus kaunokirjallisuus käännökset metsästys muistot norjankielinen kirjallisuus nuorten aikuisten kirjat nuortenkirjallisuus rinnakkaiset maailmat romaanit salaisuudet skandinaavinen mytologia susi uhat veri yliluonnolliset olennot