Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Malorie

Malorie

Piinallisen jännittävän Bird Boxin tarina jatkuu.Malorie elää teini-ikäisten lastensa kanssa side silmillään Camp Yadinissa, entisellä kesäleirialueella. Maailma ympärillä on hengenvaarallinen, sillä kaikkialla on olioita, joiden katsominen tai koskettaminen suistaa hulluuteen ja itsemurhaan. Eräänä päivänä Malorie saa tietää, että hänen vanhempansa ovat kenties sittenkin selviytyneet, eikä hän näe muuta vaihtoehtoa kuin ottaa riskin ja lähteä lapsineen kohti tuntematonta.Josh Malermanin esikoisromaani Lintuhäkki ja sen pohjalta tehty Netflix-elokuva Bird Box ovat olleet maailmanlaajuinen hitti. Maloriessa hyytävä aistikauhu työntyy iholle asti.

Log in

Book info

Author Malerman, Josh, kirjoittaja.
Reader Paavola Satu
Contributors

Malerman, Josh, ,

Mäkelä, J, Pekka, kääntäjä,

Language fin
Original Malorie
Duration 9 h 17 min
Publication info Hämeenlinna Karisto 2021 (Helsinki Silencio 2021)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (9 h 17 min)
Series [Lintuhäkki, 2
Notifications Irtopäällyksessä myös: Älä katso, älä kosketa.Jatkoa teokselle Lintuhäkki.Yhteistuotanto kustantajan kanssa.
Original publication info Hämeenlinna, Karisto [2021]. 978-951-1-38078-8.
Keywords englanninkielinen kirjallisuus henkiinjääminen kaunokirjallisuus käännökset lapset (perheenjäsenet) Michigan psykologinen jännityskirjallisuus psykologinen kauhukirjallisuus romaanit selviytyminen sokeus Yhdysvallat yliluonnolliset olennot äidit