Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Oppikirja.
Book info |
|
| Author | Aho, Johanna, kirjoittaja. |
| Reader | Lauronen Mikko |
| Contributors | Koponen, Mari, kirjoittaja, Pasto, Matti-Pekka, kirjoittaja, Stalder, Sari, kirjoittaja, |
| Language | fin |
| Duration | 13 h 49 min |
| Publication info | Helsinki Celia 2020 (Helsinki Silencio 2020) |
| Physical description | DaisyTrio 2.02 (13 h 49 min) |
| Level of education | Ammatillinen oppilaitos |
| Original publication info | Helsinki, Opetushallitus 2020. 347 s. 978-952-13-6133-3. |
| Keywords | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet oppikirjat ruoanvalmistus |