Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Sankaritarinoita nuorilta nuorille : tarinoita urheista edelläkävijöistä Gutenbergistä Greta Thunbergiin

Sankaritarinoita nuorilta nuorille : tarinoita urheista edelläkävijöistä Gutenbergistä Greta Thunbergiin

Greta Thunberg, Robin Packalen, Alexandria OcasioCortez, Alan Turing, Stephen Hawking ja yli kaksikymmentä muuta yllättävää ja tutumpaa nuorten valitsemaa sankaria! Inspiroivassa kirjassa esitellään nuorten valitsemia edelläkävijöitä, jotka sopivat roolimalleiksi paitsi nuorille myös monille vanhemmillekin. Lukiolaiset ovat kirjoittaneet tarinoita, joissa he kertovat rohkeista esikuvistaan ja tutustuttavat lukijan uskomattomiin nuoriin eri puolilta maailmaa. Sankariesittelyjen värikkään ja vaikuttavan kuvituksen on tehnyt joukko eturivin kuvittajia. Kirjoittajina on 30 KirjaKallion nuorta lupausta, ja loppusanat on kirjoittanut heidän opettajansa, Kallion lukion kirjallisen ilmaisun lehtori, FL Eva Havo. Kirjoittajat ovat valinneet tarinoiden päähenkilöiksi omat sankarinsa kehopositiivisuusaktivista huippufyysikkoon. Nuorissa on uskomatonta voimaa!

Log in

Book info

Reader Saisio, Elsa
Language fin
Duration 2 h 6 min
Publication info Helsinki Into 2020 (Helsinki Silencio 2020)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (2 h 6min)
Notifications Yhteistuotanto kustantajan kanssa.Kirjoittajat: Annikki Marttio ja 28 muuta, kuvittajat: Aija Malmioja ja 16 muuta.Kirjoittajat ovat opiskelijoita Kallion lukiosta Helsingistä.
Publication info Helsinki, Into [2020]. 978-952-351-251-1.
Keywords esikuvat henkilökuvat idolit julkisuuden henkilöt kertomukset merkkihenkilöt nuortenkirjallisuus sankarit yhteiskunnalliset vaikuttajat