Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Punainen pata : kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta

Punainen pata : kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta

Munakello pärähtää. Syömään! Kati Tervon mehukkaissa kirjoituksissa höyry kohoaa kohti kattoa ja tuoksut herättävät ruokahalun.Anopin käristys, sainttropezilainen sokerikuorrutettu kermavaahtoleivonnainen ja täydellinen luumulammaspata. Kati Tervo tarjoilee ruokamuistoja ja makumatkoja huumorissa haudutettuna. Lukija pääsee testaamaan kirjailijan lempireseptejä. Ja kuten rakkaudessa myös ruuanlaitossa ajoitus on tärkeää: Pitää olla nälkä, kun istutaan pöytään.

Log in

Book info

Author Tervo, Kati, kirjoittaja.
Language fin
Publication info Helsinki Celia 2019 (Helsinki Celia 2019)
Physical description pistekirja (4 vihkoa, 244 s., 180 kt)
Original publication info Helsinki, Otava 2019. 978-951-1-33183-4.
Keywords kaunokirjallisuus suomenkielinen kirjallisuus keittiöt muistelmat romaanit ruoka
Information about cookies used on this website
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Cookies are small files that a web page sends to the user’s browser. Celia’s websites along with Celianet use cookies. Read more about privacy and cookies in Celia.

Necessary cookies

We use cookies to enable basic functionalities of our websites. These include e.g. logging in and saving personalised settings. Singular users cannot be identified by cookies.

3rd Party Cookies

We use Matomo Analytics to measure activity in different parts of the website. Cookies are employed in composing reports on how and how much our websites are used. Single users cannot be identified from these reports.

Our customer service chat uses cookies to identify sessions. Cookies together with device information are used by the chat software to identify one user from the next in order to enable functionality and service.

The videos on the site are embedded from YouTube. By opening the video, you accept YouTube's Terms of Use (youtube.com).