Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Miksi syömisestä tuli niin hankalaa?

Miksi syömisestä tuli niin hankalaa?

Tieteeseen perustuva, humoristinen ravitsemuskirja, jossa käydään läpi kaikki oleellinen ravintofysiologista aina ruokamedianlukutaitoon saakka. Kirja pohjaa uusimpaan tieteeseen, mutta ei nosta mitään erityistä ruokavaliota jalustalle, vaan pyrkii tarkastelemaan ruokavalioita ja ruokailmiöitä useasta eri näkökulmasta. Vaikka kirja sisältääkin painavaa faktaa, on se helppolukuinen. Kirjan humoristinen kirjoitustyyli on räväkkä vastapaino kuiville tietokirjoille. Mikään ruokavalio ei ole täydellinen, vaan suurin osa totuuksista sopii saman pöydän ääreen rinnakkain, kunhan vain ymmärretään sijoittaa ne aikajanalle. Kirja on jaettu kappaleisiin kysymys-tyyppisesti. Jokaisessa kappaleessa esitellään varsinainen asia vähintään kahdesta eri näkökulmasta. Sen lisäksi kappaleet pitävät sisällään vinkkejä ja esimerkkejä elävästä elämästä.Kirja on tarkoitettu kaikille ravitsemuksesta kiinnostuneille, mutta se sopii kaikille aloittelijasta ammattilaisiin. Kirja on sekä absoluuttinen totuus ravinnosta, että ei lähellekään sitä.Timo Kettunen on tunnettu useista blogeista, Terveysmyrskyn FB-sivusta sekä humoristisesta, mutta räväkästä tyylistä käsitellä ja popularisoida terveyteen ja ravitsemukseen liittyviä asioita. Vaikka Kettunen on korkeasti koulutettu, niin hänen mielestään tiede ja grillijonofilosofia kello kolme aamuyöllä eivät oikein kohtaa - vaikka niiden ehdottomasti pitäisi!

Log in

Book info

Author Kettunen, Timo, kirjoittaja.
Reader Rajalin Juhani
Language fin
Duration 10 h 20 min
Publication info Oulu Fitra 2018 (Helsinki Silencio 2018)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (10 h 20 min)
Notifications Yhteistuotanto kustantajan kanssa.
Original publication info Lahti, Fitra 2017. 256 s. 978-952-7196-34-2.
Keywords informaatiolukutaito medialukutaito painonhallinta ravinto terveysvaikutukset ravintoaineet ravintofysiologia ravitsemus ruoka terveys ruoka-aineet ruokavaliot terveellisyys
Information about cookies used on this website
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Cookies are small files that a web page sends to the user’s browser. Celia’s websites along with Celianet use cookies. Read more about privacy and cookies in Celia.

Necessary cookies

We use cookies to enable basic functionalities of our websites. These include e.g. logging in and saving personalised settings. Singular users cannot be identified by cookies.

3rd Party Cookies

We use Matomo Analytics to measure activity in different parts of the website. Cookies are employed in composing reports on how and how much our websites are used. Single users cannot be identified from these reports.

Our customer service chat uses cookies to identify sessions. Cookies together with device information are used by the chat software to identify one user from the next in order to enable functionality and service.

The videos on the site are embedded from YouTube. By opening the video, you accept YouTube's Terms of Use (youtube.com).