Till bords med Jean Sibelius
Till bords med Jean Sibelius
Jean Sibelius (1865-1957) var inte bara en stor kompositör, han var också en gourmand som gärna dinerade på de bästa restaurangerna. Den här kulturhistoriska matboken ger en inblick i såväl vardag som fest hos kompositören och hans familj.
Book info |
|
| Author | Lehmusoksa, Risto. |
| Reader | Dammert Pontus |
| Contributors | Lehmusoksa, Ritva, Montonen, Pia Maria, övers, |
| Language | swe |
| Original | Jean Sibeliuksen pöydässä |
| Duration | 5 h 53 min |
| Publication info | Helsingfors Celia 2015 (Helsingfors Synskadades Centralförbund 2015) |
| Physical description | talbok Daisy 2.02 (5 h 53 min) |
| Original publication info | Helsingfors, Auditorium 2015. 231 s. 978-952-7043-45-5. |
| Keywords | finlandssvenska kulinarism kulturhistoria matkultur historia matrecept måltider personhistoria tonsättare |