Ragni Rissanen : elämä lautasella
Ragni Rissanen : elämä lautasella
Tarina suomalaisen ravintola- ja hotellialan edelläkävijästä. Paljon matkustellut Rissanen on tuonut Suomeen kansainvälistä ruokakulttuuria, ja hänen vuonna 1962 perustamansa Rivoli-ravintola oli Suomen ensimmäisiä ranskalaistyyppisiä ravintoloita. Hän perusti myös Suomen ensimmäisen kala-äyriäisravintolan sekä Helsingin ensimmäisen pizzerian.
Book info |
|
| Author | Hertzen, Pirjo von. |
| Reader | Ström Maija-Liisa |
| Language | fin |
| Duration | 6 h 12 min |
| Publication info | Helsinki Celia 2014 (Helsinki Celia 2014) |
| Physical description | äänikirja Daisy 2.02 (6 h 12 min) |
| Original publication info | Helsinki, Siltala 2014. 217 s.. 978-952-234-221-8. |
| Keywords | elämäkerrat gastronomia hotelliala ravintola-ala ruokakulttuuri yrittäjät |