Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Ragni Rissanen : elämä lautasella

Ragni Rissanen : elämä lautasella

Tarina suomalaisen ravintola- ja hotellialan edelläkävijästä. Paljon matkustellut Rissanen on tuonut Suomeen kansainvälistä ruokakulttuuria, ja hänen vuonna 1962 perustamansa Rivoli-ravintola oli Suomen ensimmäisiä ranskalaistyyppisiä ravintoloita. Hän perusti myös Suomen ensimmäisen kala-äyriäisravintolan sekä Helsingin ensimmäisen pizzerian.

Log in

Book info

Author Hertzen, Pirjo von.
Reader Ström Maija-Liisa
Language fin
Duration 6 h 12 min
Publication info Helsinki Celia 2014 (Helsinki Celia 2014)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (6 h 12 min)
Original publication info Helsinki, Siltala 2014. 217 s.. 978-952-234-221-8.
Keywords elämäkerrat gastronomia hotelliala ravintola-ala ruokakulttuuri yrittäjät
Information about cookies used on this website
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Cookies are small files that a web page sends to the user’s browser. Celia’s websites along with Celianet use cookies. Read more about privacy and cookies in Celia.

Necessary cookies

We use cookies to enable basic functionalities of our websites. These include e.g. logging in and saving personalised settings. Singular users cannot be identified by cookies.

3rd Party Cookies

We use Matomo Analytics to measure activity in different parts of the website. Cookies are employed in composing reports on how and how much our websites are used. Single users cannot be identified from these reports.

Our customer service chat uses cookies to identify sessions. Cookies together with device information are used by the chat software to identify one user from the next in order to enable functionality and service.

The videos on the site are embedded from YouTube. By opening the video, you accept YouTube's Terms of Use (youtube.com).