Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä
Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä
Maineikas kädellisten tutkija esittelee havainnollisesti teoriansa, jonka mukaan ihmislajin menestys evoluutiossa johtuu keittotaidostamme. Kypsennettyyn ruokaan siirtyminen muutti esi-isiemme ruumiita, aivoja, ajankäyttöä ja sosiaalisia suhteita.
Book info |
|
| Author | Wrangham, Richard. |
| Reader | Hänninen Antti |
| Contributors | Pietiläinen, Kimmo, suom, |
| Language | fin |
| Original | Catching fire : how cooking made us human |
| Duration | 10 h 57 min |
| Publication info | Helsinki Celia 2010 (Helsinki Celia 2010) |
| Physical description | äänikirja Daisy 2.02 (10 h 57 min) |
| Original publication info | Helsinki, Terra Cognita 2010. 223 s. 978-952-5697-35-3. |
| Keywords | esihistoria evoluutio ravinto ruoanvalmistus tuli |