Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Kaffe : från böna till kopp

Kaffe : från böna till kopp

Kaffe är favoritdrycken för miljontals människor och en av världens mest populära produkter. Författarna skriver om odling, arbetsförhållanden för kaffearbetare i Latinamerika och om vilka följder modern odlingsteknik har för miljön. De gör också en resa i historien från kaffets upptäckt i Etiopien på 500-talet via kaffehuskulturen i Europa till dagens stora utbud av olika blandningar.

Log in

Book info

Author Dicum, Gregory.
Reader Ödquist Carin
Contributors

Gradvall, Jan,

Luttinger, Nina,

Sjögren, Frederik, övers,

Language swe
Original The coffee book : anatomy of an industry from crop to the last drop
Duration 8 h 43 min
Publication info Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2003.
Physical description talbok Daisy 2.02 (8 h 43 min)
Original publication info 91-7324-735-9.
Keywords dryckesvaruindustri kaffe njutningsmedel
Information about cookies used on this website
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Cookies are small files that a web page sends to the user’s browser. Celia’s websites along with Celianet use cookies. Read more about privacy and cookies in Celia.

Necessary cookies

We use cookies to enable basic functionalities of our websites. These include e.g. logging in and saving personalised settings. Singular users cannot be identified by cookies.

3rd Party Cookies

We use Matomo Analytics to measure activity in different parts of the website. Cookies are employed in composing reports on how and how much our websites are used. Single users cannot be identified from these reports.

Our customer service chat uses cookies to identify sessions. Cookies together with device information are used by the chat software to identify one user from the next in order to enable functionality and service.

The videos on the site are embedded from YouTube. By opening the video, you accept YouTube's Terms of Use (youtube.com).