Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Siivoojan käsikirja 2 : tanssia ruusuilla ja muita kertomuksia

Siivoojan käsikirja 2 : tanssia ruusuilla ja muita kertomuksia

Tanssia ruusuilla on jatkoa syksyllä 2017 suomeksi julkaistulle Siivoojan käsikirjalle, joka sai lukijoilta ja kriitikoilta hurmioituneen vastaanoton. Kokoelman odotettu toinen osa Tanssia ruusuilla tarjoaa nautinnollisen paketin Lucia Berlinin teräviä havaintoja elämän säröistä, säihkeestä ja sisusta ja huumorista, jotka kannattelevat isoissa ja pienissä elämän myrskyissä. Lucia Berlin (1936-2004) oli yhdysvaltalainen kirjailija, kirjallisuuden opettaja, äiti, alkoholisti, yksinhuoltaja ja sisukas nainen. Berlin ammensi kertomuksiinsa omasta lapsuudestaan Yhdysvaltojen kaivoskaupungeissa, yltäkylläisistä teinivuosistaan Chilen Santiagossa, kolmesta epäonnistuneesta avioliitostaan, elämänmittaisesta kamppailustaan alkoholismin kanssa sekä Kaliforniassa, New Mexicossa ja Meksikossa viettämistään vuosista ja niistä monista työpaikoista, joilla hän elätti itsensä ja neljä poikaansa.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

TekijäBerlin, Lucia, kirjoittaja.
LukijaKudjoi, Karoliina
Julkaisukielifin
Kesto9 h 45 min
JulkaisutiedotHelsinki Aula & Co 2018 (Helsinki Silencio 2018)
Ulkoasuäänikirja Daisy 2.02 (9 h 45 min)
HuomautuksetYhteistuotanto kustantajan kanssa.Käännös sisältää valikoiman A manual for cleaning women -kokoelman novelleista.
JulkaisutiedotHelsinki, Aula & Co 2018 978-952-7269-20-6.
Asiasanat kaunokirjallisuus englanninkielinen kirjallisuus käännöksetmusta huumorinovellitpsykologiset kertomuksettragikomiikka