E-kirjojen saavutettavuus: testaustuloksia

Korkeakoulukirjastot tarjoavat laajan valikoiman e-kirjoja, jotka ovat maksutta opiskelijoiden käytettävissä. Monet e-kirjoista ovat saavutettavia tai niiden saavutettavuustoiminnot kehittyvät jatkuvasti. E-kirjoja voi esimerkiksi kuunnella erilaisilla ohjelmilla ja omien laitteiden toiminnoilla.

Celia on testannut yhdessä neljän ammattikorkeakoulukirjaston kanssa (DIAK, HAMK, Laurea, Metropolia) e-kirjapalveluiden saavutettavuutta. Testaustulokset on koottu taulukoiksi Word- ja pdf-tiedostoon. Materiaali on osa Saavuta e-kirja -verkkokoulutusmateriaalia, jonka saat maksutta käyttöösi Avointen oppimateriaalien kirjastosta.