Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Kohokuvat tarinan tukena: tilaa jouluaiheisia kohokuvia!

Poro ja joulupukki kohokuvina.

Sisällys

Tilaa jouluaiheisia kohokuvia ja kirjoja!

Opiskeleeko luokallasi pistekirjoja lukeva lapsi? Tilaa Celiasta jouluun liittyvä kohokuvapaketti! Postitse toimitettavassa paketissa on kuusi muovikuvaa: poro, joulupukki, pipareita, joulukuusi, lumihiutaleita sekä tonttu ja lyhty.

Paketti on maksuton ja tilattavissa 8. joulukuuta saakka.

Lomakkeen alle olemme koonneet jouluisia kirjoja. Kuvia ja kirjoja voi tutkia yhdessä. Löytyykö kirjasta samoja asioita kuin kuvista? Keksittekö kuvista omia tarinoita?

Kuvapaketin tilaaminen

Tällä lomakkeella voit tilata kohokuvapaketin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jouluun ja joulun odotukseen sopivaa kirjallisuutta lukemista harjoitteleville ja jo edistyneemmille lukijoille

Kaikki suositellut kirjat löytyvät Celianetistä sekä pistekirjana että äänikirjana.

Huom! Kun etsit kirjoja, muista kirjautua ensin Celianetiin!

Lyhyitä joulutekstejä ja tarinoita

Näiden pistekirjojen tiheys on tiheää harvalla:

Tuulia Aho: Koira nimeltä Joulu
Aatonaattona ulkoa kuuluu kopsetta ja rapinaa, ja Vilin perhe luulee joulun olevan jo ovella. Mutta sieltä löytyykin koira, jonka perhe ristii Jouluksi. Vili haluaisi pitää koiran, mutta äidin mielestä kaikesta pitäisi olla hyötyä. Vilin on siis keksittävä olisiko Joululla hyödyllisiä kykyjä, jotka tekisivät sen tarpeelliseksi.
Pistekirja tiheää harvalla, 2 vihkoa
Äänikirja

Hannele Huovi: Matka joulun taloon
Tunnelmallisissa runoissa ja saduissa tutustutaan tonttujen ja metsän eläinten joulupuuhiin ja hiljennytään joulun sanoman äärelle.
Pistekirja tiheää harvalla, 3 vihkoa
Äänikirja

HUOM! Tämä pistekirja on saatavissa vain harvaa harvalla:
Tuula Korolainen: Kissa Killi ja joulukummitus
Joulun alla tapahtuu kaikkea kummallista. Tavaroita katoaa ja Killi on varma, että torin joulukummitus on hiipinyt taloon. Miksi kaikki vain luulevat, että Killi on syypää kaikkeen!
Pistekirja harvaa harvalla, 2 vihkoa
Äänikirja

Heppoja ja höppänöitä jouluun

Näiden pistekirjojen tiheys on tiheää harvalla:

Lin Hallberg: Eppu ja paras joululahja
Elsan perhe valmistautuu maalla tunnelmalliseen joulunviettoon. Kotona on kuitenkin paljon eläimiä sekä omalaatuinen jukuripääponi Eppu, joten vakaviltakaan yllätyksiltä ei vältytä. Mutta joulussa taitaa olla taikaa, sillä Elsa saa parhaan mahdollisen lahjan…
Pistekirja tiheää harvalla, 5 vihkoa
Äänikirja

Sinikka Nopola: Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä
Kesken Kattilakosken perheen jouluvalmistelujen alkaa talossa tapahtua kummia: kellarista katoaa ruokaa. Syyllisiksi epäillään vuorollaan kaikkia perheenjäseniä, mutta voisiko ruokavaras olla tonttu?
Pistekirja tiheää harvalla, 8 vihkoa
Äänikirja

Annukka Kiuru: Tonttu Toljanteri ja joulupukin uudet vaatteet 
Kauppias Ruplander on matkalla Korvatunturille myymään joulupukille niin ihmeellisen hienoa vaatekertaa, ettei sitä edes näe, jollei ole kyllin viisas. Toljanteri ei ole, ja mitä enemmän hän asiaa pohtii, sen vakuuttuneemmaksi hän tulee tehtävästään. Hänen on estettävä kaupat. Mutkikkaalle matkalle mahtuu jännittäviä käänteitä ja yllättäviä kohtaamisia.
Pistekirja tiheää harvalla, 9 vihkoa
Äänikirja
E-kirja

Joulun odotuksesta joulutarinaan

Näiden pistekirjojen tiheys on tiheää tiheällä:

Jari Mäkipää: Etsiväkerho Hurrikaani ja paha poro
Jouluinen mysteeri koostuu 24 luvusta, joten voit nauttia jouludekkarin luku kerrallaan joulukalenterimaisesti. Pihlakylän joulutori Porokylä on avattu. Aurajuusto-Anitan kahvilakojulta kantautuu tuskaisia huutoja: sinihome-piparipuusteihin on ujutettu tulista chilijauhetta! Etsiväkerho ryhtyy selvittämään tapausta. Vihjeet muistakin konnuuksista johtavat heidät kovan kysymyksen eteen: löytyykö toria piinaava paha poro oman lauman sisältä?
Pistekirja tiheää tiheällä, 3 vihkoa
Äänikirja

Marko Leino: Joulutarina
Nikolas menettää perheensä onnettomuudessa. Kyläläiset päättävät huolehtia orvosta Nikolaksesta jokainen vuoden kerrallaan. Joka joulu Nikolas muuttaa uuteen perheeseen ja osoittaakseen kiitollisuutta hän antaa perheen pienimmille lahjaksi veistämänsä lelun. Näin vuosien kuluessa joululahjojen jakamisesta tulee perinne.
Pistekirja tiheää tiheällä, 8 vihkoa
Äänikirja